Bemutatkozás

Sziasztok!

Ezzel az oldallal szeretném kicsit közelebb hozni hozzád a kémiát, ami tudom, hogy az egyik mumus tantárgy ma az iskolában. Pedig valójában a kémia varázslatos! Igyekszem szemléletes videókat készíteni, hogy ha az órán nem értetted, talán ezekből a videókból könnyebben megérted a kémia csodáját. Talán jobban sikerül a dolgozatod, talán hozzásegít egy jobb érettségihez is, ami aztán elvezet oda, hogy az egyetemen, főiskolán olyan szakra vegyenek fel, ahová igazán szeretnél járni. 

Ahhoz, hogy valaki orvos, biológus, kémikus...stb legyen, mindenképpen szükséges hogy ismerje a kémiát. Azonban ezekre az ismeretekre nem csak nekik lesz szükségük, hanem azoknak is, aki mérnökök vagy rendőrök, építészek vagy katonák, jogászok vagy jogalkotók lesznek... Gondold csak át! Felnőttként mindannyiunknak felelős döntéseket kell hoznunk a szakmánkon belül és kívül is. De nem lehet felelős döntéseket hozni természettudományos alapismeretek nélkül. A döntéseink pedig kihatnak nem csupán magunkra, de másokra is.

Keresd a tudást, és akarj tudni! Ne legyél megvezethető! Mert ha valaki nem lát a dolgok mögé, nincs meg hozzá a tudása, gyakran kihasználják, rosszul jár.

Régen édesanyám mindig azt mondta, hogy a tudás az, amit mindig kamatoztani lehet. Mindent anyagi javat elvehetnek tőlem, de a tudásomat sohasem. Ezt mondom most én is neked a legnagyobb szívvel. Az önmagad fektetett energia, tanulás, tőke a legjobb befektetés!

Kívánom neked a legjobbakat...

Üdvözlettel,

...egy pályaelhagyó volt biosz-kémiás tanár, aki szívében sohasem szűnik meg tanárnak lenni, és tanítani...

Ui.: Ha bármilyen megjegyzésed van, építő jellegű véleményed, kérlek jelezz nekem. Mindenféle visszajelzést szívesen fogadok, hiszen ez engem is motivál a folytatásban. Megtalálsz a youtube-on, és a tiktokon is. 

Középsulis kémia a youtube-on

Középsulis kémia a tiktok-on



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések